Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger

hello@spektakelstrik.dk
51204206

Betingelser

Alle opskrifter købt på www.spektakelstrik.dk må ikke deles, kopieres eller bruges til videresalg.

Betaling

Alle priser på websitet er i danske kr. og inkl. 25% moms og andre afgifter.
På spektakelstrik.dk handles med Danske kroner(DKK).
Beløbet for digitale varer bliver trukket med det samme, hvor beløbet for fysiske varer trækkes først, når varerne sendes fra os.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Fejl

Ved fejl eller mangler bedes du rette henvendelse til:
Mail: hello@spektakelstrik.dk
Telefon: 51204206

Fortrydelsesret

Alle digitale opskrifter købt som download på www.spektakelstrik.dk kan ikke fortrydes. Fysiske varer købt på spektakelstrik.dk kan fortrydes inden 14 dage.

Returporto står køber selv for. Hele købsbeløbet vil blive tilbagebetalt 2-10 dage efter varerne er modtaget.

Fortrydelsesfristen på 14 dage løber fra du eller den person, du har udpeget, har modtaget ordren. Hvis varer fra samme ordre ikke leveres på én gang, så løber fristen fra modtagelsen af den sidste vare. Ved levering af flere partier, løber fristen fra modtagelse af det sidste parti. Er der tale om regelmæssig levering over en periode, løber fristen, fra du har modtaget den første levering. I det tilfælde, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du sende en meddelelse til hello@spektakelstrik.dk, hvor du tydeligt indikerer, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vi gør opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af din fortrydelsesret blot ved at nægte modtagelse af leveringen. Hvis pakken ikke bliver afhentet rettidigt, bliver den automatisk sendt retur til os og du vil blive trukket for fragtprisen og fragtprisen retur.

Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret ved fejl og mangler af varen og dennes fabrikation, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, anses reklamationen at være rettidig.

Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller ualmindelig behandling af varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger.

Skulle varen være skadet ved forsendelsen, så skal du informere Spektakel om dette indenfor 3 dage efter modtagelsen af varen. Det kan ske ved at skrive til hello@spektakelstrik.dk.

Du skal være opmærksom på, at vi ikke modtager reklamationer sendt på efterkrav.

Varen skal sendes til:
Spektakel
Jens Bangs Gade 7, st.
9000 Aalborg

Leveringsbetingelser

Digitale varer kan downloades med det samme efter køb. Link til varen findes i ordrebekræftelsen.
Leveringstiden på fysiske varer er 1-7 dage.

Firmaoplysninger

Mie Firring Christiansen
Spektakel
CVR : 33030045
Jens Bangs Gade 7, st, 9000 Aalborg

www.spektakelstrik.dk

Jens Bangs Gade 7, st. 9000 Aalborg - CVR 33030045